De kosten voor Pinmobile zijn heel overzichtelijk en helder:

Je betaalt:

1) Nu tijdelijk eenmalig € 29 (normaal € 99) voor de aanschaf van de Pinpaslezer Xengo

2) slechts € 0,30 per transactie met een pinpas (Maestro en Vpay)

3) slechts 2% van het transactiebedrag bij creditcards (MasterCard en Visa)

4) maandelijks € 9,95 voor je PinMobile account

Traditionele pinpakketten van de banken zijn veel duurder met een kosten van minimaal € 40-50 per maand of eenmalig € 700 en meer.

Andere aanbieders van mobiel pinnen zoals iZettle en SUMUP zijn in de meeste gevallen ook veel duurder omdat zij ongeveer 2% van een transactiebedrag vragen. Dat is bij een transactie van € 100 dus € 2 aan kosten en bij PinMobile is het slechts € 0,30.

Je voordelen met PinMobile op een rijtje:

– je mist nooit meer een transactie en kan overal laten betalen
– goedkoopste pinoplossing in de markt
– geen gedoe meer met wanbetalers en opvolgen van facturen
– je hoeft geen contant geld meer aan te houden (=niet veilig!)
– maandelijks opzegbaar

Vraag nu aan

Kosten van een pinapparaat?

Waar moet je op letten als je een pinapparaat wilt kopen? Wat kost een pinapparaat nou eigenlijk echt? De goedkoopste pinoplossing kan per onderneming verschillen omdat je verschillende kosten betaalt.

Bij traditionele partijen zoals de banken en CCV  betaal je een hoog bedrag van ongeveer € 50 per maand voor je abonnement en service contract met een looptijd van 1-2 jaar maar je kosten per transactie zijn laag op 5-6 cent per transactie. Deze oplossing is voor een grote partij met veel transacties (honderden per dag) vaak de meest voordelige optie. De kosten voor de pinautomaat zijn hoog en kan oplopen tot € 650 per pinautomaat.

Ben je een wat kleinere onderneming met enkele tientallen transacties per week dan betaal je teveel bij de banken en CCV. In dat geval kan je beter kijken naar nieuwe partijen zoals PinMobile, iZettle en SUMUP.

Je instap kosten voor een pinautomaat zijn laag met € 20-30 euro voor de aanschaf voor de mobiele pinreader en je zit nergens aan vast.

De kosten per transactie liggen wel wat hoger. Bij PinMobile is dat € 0,30 per pintransactie en bij iZettle en SUMUP betaal je 2% van het betaalde bedrag.  Bij bedragen boven de € 15 is PinMobile per transactie goedkoper. je betaalt wel een maandelijkse fee van € 9,95 voor je abonnement en aansluiting.

Verkoop je veel kopjes koffie dan kan je beter kiezen voor iZettle en SUMUP. Heb je enkele tientallen bedragen boven de € 15 dan is PinMobile voor jou de goedkoopste partij.

mobiele pinapparaat