Goedkoop Mobiel Pinnen

Goedkoop mobiel pinnen met PinMobile is simpel en veilig.

Betaalbaar:

  • Tijdelijk slechts € 29 voor de pinreader (normaal € 99)
  • Vaste prijs van € 0,30 per pintransactie (Maestro en VPay)
  • 2% van het afgerekende bedrag bij Mastercard of Visa
  • Maandelijks € 9,95 voor je PinMobile account (1 account per pinreader)

Simpel:

Eenvoudige aanvraag, snelle installatie en gebruiksvriendelijke App en pinreader. De pinreader is klein en handzaam en kan contactloos betalingen afhandelen.

Veilig:

Deze goedkoop mobiel pinnen oplossing is veilig en gecertificeerd door Mastercard en Visa. Dit zijn de grootste betaalbedrijven ter wereld. PinMobile werkt samen Worldline dat eveneens een belangrijke beursgenoteerde speler is in de betaalindustrie.

mobiel pinnen

Mobiel pinnen is een nieuwe manier om kaartbetalingen te accepteren voor ondernemers. Het werkt simpel met een App die je download op je smartphone of tablet met IOS of Android en een speciale pinpaslezer die met bluetooth contact maakt de smartphone of tablet. Op de App geef je als verkoper het bedrag in wat je wilt laten afrekenen en de klant stopt vervolgens zijn/haar pinpas of creditcard in de pinpaslezer en bevestigt de transactie met een pincode. Het pinbonnetje kan je per e-mail en/of sms versturen samen met een omschrijving indien nodig. De verkoper ontvangt snel en veilig zijn geld.

Heel geschikt voor kleinere ondernemers!

Dit is bijzonder handig voor bijvoorbeeld kappers, beauty en gezondheids praktijken, glazenwassers, schilders, installateurs en bijvoorbeeld hoveniers die hun diensten bij de klanten uitvoeren en daarna graag direct willen afrekenen. Nu doen ze dat nog veelal met contant geld of een factuur. Dat stuit op bezwaren bij klanten want die hebben steeds minder contant geld bij zich en ze kunnen dus niet altijd direct betalen. Facturen zijn voor de ondernemers weer lastig want ze worden niet altijd betaald en vergen vaak opvolging met bijbehorende tijds inspanning. Met deze goedkoop mobiel pinnen oplossing is er altijd een makkelijke efficiente en goedkope pinoplossing voor handen.

PinMobile biedt mobiel pinnen aan in samenwerking met Worldline.

Vraag nu PinMobile aan!