Mobiel pinnen met het mobiele pinautomaat van PinMobile

Hoe werkt het?

Mobiel pinnen met het mobiele pinautomaat van PinMobile werkt heel eenvoudig. Met de gratis PinMobile App verander je je tablet of smartphone in een kassa (Android en IOS) en kan je mobiel pinnen.

Je opent de App en geeft het bedrag in wat je wilt laten betalen. De App stuurt deze informatie naar de mobiele pinautomaat. In het beeld op van de mobiele pinautomaat verschijnt het te betalen bedrag. Je klant steekt vervolgens zijn of haar pinpas of creditcard in de mobiele pinautomaat en geeft de pincode in om de transactie te bevestigen en de betaling is gedaan. Bij contactloze betalingen onder de € 50 hou je de bankpas tegen de achterkant van de pinreader en je klant heeft betaald na het piepje.

Je kan je klant vervolgens het pinbon toesturen per mail en sms.

Overzicht van je transacties:

In de app kan je de laatste 5 transacties terugzien. Voor een uitgebreider overzicht in je transacties, uitbetalingen en de kosten krijg je een online account. Je kan daarin verschillende periodes selecteren en je overzichten downloaden in pdf en Excel. Hiermee kan je eenvoudig je administratie bijwerken.

Online inzage

Smartphone vereisten:

Apple iphone en iPad: IOS 9.0 en hoger

Android: versie 4.4 en hoger

Je smartphone moet een Bluetooth connectie kunnen maken om mobiel te pinnen

Je moet toegang hebben tot de Apple App store of Google Play store om de Xengo App te downloaden.

Tijdens het gebruik moet je in verbinding staan met een 3G, 4G of WIFI netwerk zodat de transacties verstuurd kunnen worden.

Twee overeenkomsten: PinMobile en Worldline

Om mobiel te pinnen met PinMobile ga je 2 overeenkomsten aan. Eentje met PinMobile voor het gebruik van de PinMobile betaaloplossing en een overeenkomst met Worldline voor het verwerken van de transacties (dit heet acquiring).

Betalingen:

Je omzet wordt dagelijks op werkdagen uitbetaald op je opgegeven rekening door Worldline met een vertraging van 2-3 werkdagen zodat je snel over je geld kan beschikken.

Je betaalt het eenmalige bedrag voor de mobiele pinapparaat aan PinMobile bij je bestelling en aanvraag met iDEAL. PinMobile voert maandelijks een automatische incasso uit voor je abonnementskosten.

Worldline houdt de transactiekosten in op je omzet en online kan je de transacties en ingehouden kosten terug zien en eventueel downloaden.

 

Vraag nu aan

 

Mobiel pinnen met PinMobile

 

XENGO terras compressed