Kosten voor PinMobile zijn helder en overzichtelijk

Wat kost een pinautomaat van Pinmobile? Je kosten voor een pinautomaat van PinMobile zijn:

1) Nu tijdelijk eenmalig € 29 (normaal € 99) voor de aanschaf van de Pinpaslezer Xengo

2) slechts € 0,14 per transactie met een Nederlandse Bankpas (Maestro en Vpay)

3) slechts 1,95% van het transactiebedrag met een buitenlandse Bankpas (Maestro en Visa)

4) slechts 1,95% van het transactiebedrag bij creditcards (MasterCard en Visa)

5) maandelijks € 9,95 voor je PinMobile account (maandelijks opzegbaar en elke pinreader heeft zijn eigen aansluiting)

Traditionele pinpakketten van de banken zijn veel duurder met een kosten van minimaal € 40-50 per maand of eenmalig € 700 en meer. Je zit hier ook vast aan een contract van minimaal 1 of 2 jaar.

Andere aanbieders van mobiel pinnen zoals iZettle en SUMUP zijn in de meeste gevallen ook veel duurder omdat zij ongeveer 2% van een transactiebedrag vragen. Dat is bij een transactie van € 100 dus € 2 aan kosten en bij PinMobile is het slechts € 0,14 met een Nederlandse bankpas.

Je voordelen met PinMobile op een rijtje:

– je mist nooit meer een transactie en kan overal laten betalen

– goedkoopste pinoplossing in de markt- geen gedoe meer met wanbetalers en opvolgen van facturen

– geschikt voor contactloos en Apple Pay, Google Pay en Samsung Pay

– je hoeft geen contant geld meer aan te houden (=niet veilig!)

– maandelijks opzegbaar

 

Vraag PinMobile aan

 

Wat kost een pinautomaat?

Waar moet je op letten als je een pinapparaat wilt kopen? Wat zijn de kosten van een pinapparaat nou eigenlijk echt? De goedkoopste pinoplossing kan per onderneming verschillen omdat je verschillende componenten betaalt.

Bij traditionele partijen zoals de banken en CCV  betaal je een hoog bedrag van ongeveer € 50 per maand voor je abonnement en service contract met een looptijd van 1-2 jaar maar je kosten per transactie zijn laag op 5-6 cent per transactie. Deze oplossing is voor een grote partij met veel transacties (honderden per dag) vaak de meest voordelige optie. De kosten voor de pinautomaat zijn hoog en kan oplopen tot € 650 per pinautomaat.

Ben je een wat kleinere onderneming met enkele tientallen transacties per week dan betaal je teveel bij de banken en CCV. In dat geval kan je beter kijken naar nieuwe partijen zoals PinMobile, iZettle en SUMUP. De kosten voor een pinautomaat zijn daar namelijk een stuk lager.

Je instap kosten voor een pinautomaat zijn laag met € 20-30 euro voor de aanschaf voor de mobiele pinreader en je zit nergens aan vast.

De kosten per transactie liggen wel wat hoger. Bij PinMobile is dat € 0,14 per pintransactie en bij iZettle en SUMUP betaal je 1,95% van het betaalde bedrag. Bij bedragen boven de € 7,50 is PinMobile per transactie goedkoper. Je betaalt wel een maandelijkse fee van € 9,95 voor je abonnement en aansluiting.

Verkoop je veel kopjes koffie of heb je transacties onder de € 7,50 dan kan je beter kiezen voor iZettle en SUMUP. Heb je bedragen boven de € 7,50 dan is PinMobile voor jou de goedkoopste partij.

 

wat kost een pinautomaat

mobiele pinapparaat