Op zoek naar een pinautomaat kopen? PinMobile is de voordeligste oplossing voor je bedrijf

Het aantal pinbetalingen groeit nog steeds en een pinautomaat is inmiddels onmisbaar voor bijna elke ondernemer. Toch twijfelen ondernemers soms nog over een pinautomaat kopen of hebben ze een dure pinautomaat terwijl dat helemaal niet nodig is.

pinautomaat kopen

 

Met Pinmobile accepteer je eenvoudig pinbetalingen tegen lage kosten per transactie. Ook zit je niet vast aan hoge abonnements- of servicekosten en betaal je slechts € 149 voor het pinapparaat of kies je voor de tap-to-pay oplossing zonder pinapparaat. Profiteer van meer klanttevredenheid en een hogere omzet dankzij de voordelige pinoplossing van PinMobile.

Vijf voordelen van een pinautomaat kopen bij PinMobile

Een pinautomaat kopen kan bij PinMobile al vanaf € 149, je kunt de pinautomaat en het bijbehorende account eenvoudig online aanvragen. Na aanvraag en bestelling kun je al binnen 7-10 werkdagen beginnen met het accepteren van pinbetalingen. Enthousiast geworden? Een pinautomaat kopen kan via dit bestelformulier of lees hieronder meer over de voordelen van Pinmobile.

1. Pinautomaat kopen vanaf € 149

pinautomaat kopenEen pinautomaat kopen kan bij PinMobile al voor € 149). Voor dit bedrag krijg je een kwalitatief goed product wat voldoet aan de meest recente veiligheidseisen en certificaten. De pinautomaat koppel je eenvoudig via Bluetooth met je telefoon. De app op je telefoon kan je gebruiken om bedragen in te voeren en bonnetjes te versturen per e-mail en sms.

Transactie- en pasgegevens worden veilig en snel afgehandeld via de pinautomaat zelf. Door deze werkwijze is de pinautomaat betaalbaar in aanschaf maar toch gebruiksvriendelijk en veilig. Bovendien is de pinautomaat volledig draadloos waardoor je overal betalingen kunt accepteren, zelfs buiten Nederland.

2. Slechts € 0,10 per pinpastransactie

pinautomaat kopenUniek is dat je bij PinMobile slechts € 0,10 per transactie betaalt voor pinpastransacties (VPay en Maestro). Andere aanbieders van goedkope pinautomaten rekenen vaak een percentage van de transactiekosten tot wel 1,95%. Dat lijkt voordelig maar bij een pinbetaling van € 100 is dit al € 1,95. Bij PinMobile is dit dus maar € 0,10 cent.

Grotere aanbieders zoals banken en CCV rekenen een lager tarief per transactie dan PinMobile maar rekenen vaak bijna duizend euro voor de automaat en tientallen euro’s per maand aan service- en abonnementskosten. Het tarief van PinMobile is dus een ideaal en voordelig compromis.

3. Lage abonnementskosten en creditcardacceptatie

goedkoop pinnenPinMobile kent een eenvoudige en scherpe prijsstelling die bestaat uit 3 onderdelen. De aanschafprijs van € 149 voor de pinautomaat kopen. Scherpe transactietarieven van € 0,10 per pinpastransactie. Daarnaast kan je met PinMobile ook creditcards (Visa en Mastercard) en buitenlandse betaalpassen accepteren tegen een concurrerend tarief van 1,95%.

Tot slot betaal alleen € 14,95 per maand aan abonnementskosten voor service en je aansluiting. Er zijn geen verdere kosten en het abonnement is maandelijks opzegbaar zodat je nooit vastzit aan langdurige verplichtingen.

4. In heel Europa contactloos en mobiel betalen

goedkoop pinnenOndanks de lage prijs van een pinautomaat kopen bij PinMobile is hij voorzien van alle moderne gemakken. Zo kun je de pinautomaat eenvoudig opladen met een standaard micro USB kabel. Daarnaast ondersteunt de pinautomaat contactloos betalen en mobiele betaaloplossingen zoals Apple Pay, Google Pay of Samsung Pay.

Ook inbegrepen is dat een pinautomaat kopen bij PinMobile standaard werkt in heel Europa (zolang je verbinding hebt met internet). Ideaal als je een keer een internationale beurs of evenement hebt of bijvoorbeeld als taxichauffeur of bezorger de grens over steekt. Via een online account kun je eenvoudig je transacties en kosten bijhouden.

5. Persoonlijke service & 12 maanden garantie

goedkoop pinnenTot slot is een groot voordeel van een pinautomaat kopen bij PinMobile de persoonlijke service. In tegenstelling tot veel andere aanbieder van pinautomaten en betaaldiensten is PinMobile een kleinschalige organisatie. Dat betekend dat je bij ons geen nummertje bent maar een echte gewaardeerde klant.

Mochten er toch problemen zijn dan wordt dit gelijk opgelost door iemand met verstand van zaken. Wij werken niet met onervaren callcentermedewerkers of complexe supporttickets. Bovendien krijg je bij een pinautomaat kopen bij PinMobile 12 maanden garantie op de hardware.

Pinautomaat kopen bij PinMobile

Samengevat kent een pinautomaat kopen bij PinMobile veel voordelen. Zo heb je al een pinautomaat vanaf € 149,- met slechts € 0,10 per pinpastransactie. Voor de persoonlijke service, de gratis app en de gratis rapportages betaal je verder alleen een vast, laag abonnementstarief van € 14,95 per maand. Daarmee is PinMobile de meeste voordelige pinoplossing voor ZZP en MKB.

Enthousiast geworden? Een Pinautomaat kopen bij Pinmobile doe je eenvoudig via dit aanvraagformulier. Twijfel je nog? Vergelijk dan hieronder de kosten van PinMobile vergeleken met de belangrijkste concurrenten.

Vraag nu PinMobile aan!

Prijsvergelijking met andere aanbieders

In onderstaande tabel vergelijken we de kosten tussen Pinmobile en drie andere belangrijke aanbieders van pinautomaten. iZettle en Sumup hebben net als PinMobile een scherp geprijsde pinautomaat maar rekenen een procentueel transactietarief. Dit lijkt voordelig maar zoals je ook kunt zien in onderstaande tabel lopen de kosten snel op.

Aanbieder CCV rekent een vergelijkbaar of lager bedrag per transactie dan PinMobile maar rekent hoge service- en abonnementskosten. Daarna is de aanvraagprocedure bij CCV erg omslachtig en tijdrovend. Zeker met een wat lagere omzet kan het daardoor zeer lang duren voordat CCV onder de streep voordeliger dan PinMobile of voordat je zelfs maar een pinbetaling kan accepteren.

mobiel pinnenZettle by PaypalSUMUP
Aantal transacties per maand252525
Gemidelde pinbedrag€ 50€ 50€ 50
Omzet per maand€ 1.250€ 1.250€ 1.250
Transactie kosten per maand€ 2,50€ 24,38€ 23,75
Kosten pinreader bij 2 jarige afschrijving€ 6,21€ 0,79
(tijdelijk aanbieding € 19)
€ 1,63
(normale prijs € 39)
Maandabonnement€ 14,95
(maandelijkse opzegbaar)
geengeen
Totale kosten per maand€ 23,66€ 25,17€ 25,38
DekkingEuropaNederlandNederland
LevertermijnBinnen 5-7 werkdagenBinnen 10 werkdagenBinnen 10 werkdagen

Pinautomaat zonder beperkingen

Zoals je ziet komt PinMobile duidelijk naar voren als een voordelige partij. Ook wanneer je gaat rekenen met een hogere pinomzet of een hoger aantal transacties zal je zien dat iZettle en Sumup relatief duur zijn. Alleen als je heel veel kleine bedrag afrekent onder de € 7,50 zullen deze partijen voordeliger zijn.

Het prijsverschil tussen een pinautomaat kopen bij PinMobile en de CCV Mini is vrij klein en ook het verschil tussen de transactiekosten is minimaal. Echter bij CCV lease je de pinautomaat, je krijgt hem dus niet echt in bezit. Daarnaast zit je bij CCV vast aan langere contracten en langere aanvraagprocedures en bijvoorbeeld extra kosten voor rapportages. De CCV Mini is alleen in Nederland te gebruiken.

Wil je dus een voordelige pinautomaat zonder beperkingen? Kies dan voor een pinautomaat kopen bij PinMobile.

Vragen en opmerkingen

We hopen dat je zo een goed beeld hebt gekregen van de voordelen van een pinautomaat kopen bij PinMobile. Je bestelt de pinautomaat eenvoudig via dit aanvraagformulier. Wil je nog meer weten of heb je vragen of opmerkingen stuur dan een bericht naar info@pinmobile.nl en je ontvangt dezelfde werkdag nog een reactie.

 

Vraag nu PinMobile aan!