Mobiel pinnen vergelijken

Je wilt mobiel pinnen vergelijken en bent wat aan het rondkijken maar waar moet je nou eigenlijk echt op letten bij je keuze? Naast de kosten zijn betrouwbaarheid en veiligheid belangrijke factoren.

Mobiel pinnen vergelijken: Veiligheid

Het pinsysteem moet veilig zijn en goedgekeurd door Mastercard en Visa. In Nederland is dat voor alle systemen het geval want anders mogen deze niet verkocht worden en mogen er geen pin- en creditcard betalingen mee verwerkt worden. Als je in Nederland een pinapparaat aanschaft kan je ervan uit gaan dat deze veilig is.

Mobiel pinnen vergelijken: Betrouwbaar

Pinapparaten zijn over het algemeen betrouwbaar en vertonen van alle leveranciers weinig storingen. Het blijven natuurlijk wel apparaten en die stuk kunnen gaan. Bij een mobiel pinapparaat is er een extra afhankelijkheid van een internetverbinding want die moet stabiel zijn en mag niet uitvallen. Je leverancier moet zorgen voor een goede ondersteuning en je snel helpen in geval van een storing. Vaak kan je met een goede online ondersteuning zelf de problemen snel oplossen.

Mobiel pinnen vergelijken: De kosten

De kosten voor een mobiele pinoplossing verschillen veel van elkaar en traditionele partijen als de grote banken en CCV bieden dure pinapparaten aan met vaste onderhoud- en servicecontracten van minimaal 1 jaar.

Heb je honderden transacties per dag dan kan je waarschijnlijk beter een duurder en robuuster type pinapparaat kiezen van de banken en CCV. Deze mobiele pinapparaten zijn speciaal gebouwd voor veelvuldig gebruik en veel transacties. Deze pinapparaten zijn duur en kosten minimaal € 650.

Doe je enkele tientallen transacties per dag dan kan je makkelijk voldoen met de veel goedkopere mobiele pinautomaten van PinMobile, iZettle en SUMUP. Hier betaal je maar een paar tientjes voor je mobiele pinapparaat.

mobiel pinnen vergelijken

Vergelijk nu zelf

Overzicht mobiel pinnen van PinMobile, iZettle en SUMUP:

mobiel pinnenZettle by PaypalSUMUP
Aantal transacties per maand252525
Gemidelde pinbedrag€ 50€ 50€ 50
Omzet per maand€ 1.250€ 1.250€ 1.250
Transactie kosten per maand€ 2,50€ 24,38€ 23,75
Kosten pinreader bij 2 jarige afschrijving€ 6,21€ 0,79
(tijdelijk aanbieding € 19)
€ 1,63
(normale prijs € 39)
Maandabonnement€ 14,95
(maandelijkse opzegbaar)
geengeen
Totale kosten per maand€ 23,66€ 25,17€ 25,38
DekkingEuropaNederlandNederland
LevertermijnBinnen 5-7 werkdagenBinnen 10 werkdagenBinnen 10 werkdagen

 Je extra voordelen van PinMobile ten opzicht van Zettle en Sumup:

  • Altijd lage kosten met een vast bedrag van € 0,10 per pintransactie of € 0,25 per pintransactie met Nederlandse bankpassen (Maestro en VPay)
  • Tijdelijk extra korting: slechts € 149 voor de K300 Mini pinreader (12 maanden garantie)
  • Overal binnen de EU landen te gebruiken met uitzondering van Engeland
  • Accepteer eenvoudig Apple Pay en andere mobiele betaaloplossingen zonder extra kosten

Vraag hier PinMobile met K300 mini aan

PinMobile: Pinnen met K300 mini pinapparaat en Pinnen zonder pinapparaat:

 

pinnen zonder pinapparaatPinMobile met K300 Mini pinapparaatPinMobile zonder pinapparaat
Kosten aanschaf pinapparaat€ 149Geen
Maandelijkse abonnementskosten€ 14,95€ 7,99
Software systeemAndroid en Apple (IOS)alleen Android (vanaf versie 8,1 en met NFC)
Kosten per transactie Nederlandse bankpas (Maestro en VPay)€ 0,10€ 0,25
Kosten per transactie met buitenlandse bankpas1,95%€ 0,25 + 1,85%
Kosten per transactie bij Mastercard en Visa1,95%€ 0,25 + 1,85%

 

Vraag hier PinMobile met K300 mini aan

 

Laat je klanten voortaan eenvoudig mobiel pinnen met de gebruiksvriendelijke zelfstandig werkende K300 mini piapparaat of tap-to-pay oplossing van PinMobile zonder pinapparaat.

Je kan goed overzicht houden van je omzet, transacties en kosten via je eigen online overzicht. Je ontvang je geld dagelijks op werkdagen met een vertraging van 1-2 werkdagen.

De aanvraag duurt ongeveer 5-7 werkdagen na ontvangst van de bijlagen en de getekende overeenkomst.

PinMobile werkt samen met Sepay, Paynt en Worldline voor de transactieverwerking en dat zijn een grote gecertificeerde betaalverwerkers die onder toezicht staan van verschillende lokale en Europese toezichthouders. Deze goedkope pinoplossingen zijn gecertificeerd door Mastercard en Visa en voldoen daarmee aan de hoogste veiligheid standaard.

PinMobile biedt sinds 2014 goedkoop mobiel pinnen aan en heeft al enkele duizenden tevreden klanten. Klanten variëren van beautysalons, kappers, gezondheidspraktijken tot tuinbedrijven en glazenwassers. Met PinMobile kan je goedkoop mobiel pinnen en heb je minder gedoe met facturen en contant geld. Je ontvangt snel je geld en houd eenvoudig overzicht van je omzet met je eigen online inzage in je transacties.

Met PinMobile heb je altijd een goedkopere mobiele pinoplossing dan met de traditionele pinoplossingen van de banken en partijen als CCV. Deze mobiele pinoplossingen kosten minimaal € 45 per maand en zijn verbonden aan 2- jarige contracten en een rekening bij de betreffende bank. Creditcard acceptatie van Mastercard en Visa zijn geen standaard onderdeel en vaak kan je ook niet buiten Nederland laten pinnen.

Onderzoek laat zien dat steeds minder mensen met contant geld willen betalen en voorkeur hebben voor goedkoop mobiel pinnen. Mis dus nooit meer en transactie en schrijf je nu in.

Vraag hier PinMobile met K300 mini aan