Mobiel pinnen vergelijken

Je wilt mobiel pinnen vergelijken en bent wat aan het rondkijken maar waar moet je nou eigenlijk echt op letten bij je keuze? Naast de kosten zijn betrouwbaarheid en veiligheid belangrijke factoren.

Mobiel pinnen vergelijken: Veiligheid

Het pinsysteem moet veilig zijn en goedgekeurd door Mastercard en Visa. In Nederland is dat voor alle systemen het geval want anders mogen deze niet verkocht worden en mogen er geen pin- en creditcard betalingen mee verwerkt worden. Als je in Nederland een pinapparaat aanschaft kan je ervan uit gaan dat deze veilig is.

Mobiel pinnen vergelijken: Betrouwbaar

Pinapparaten zijn over het algemeen betrouwbaar en vertonen van alle leveranciers weinig storingen. Het blijven natuurlijk wel apparaten en die stuk kunnen gaan. Bij een mobiel pinapparaat is er een extra afhankelijkheid van een internetverbinding want die moet stabiel zijn en mag niet uitvallen. Je leverancier moet zorgen voor een goede ondersteuning en je snel helpen in geval van een storing. Vaak kan je met een goede online ondersteuning zelf de problemen snel oplossen.

Mobiel pinnen vergelijken: De kosten

De kosten voor een mobiele pinoplossing verschillen veel van elkaar en traditionele partijen als de grote banken en CCV bieden dure pinapparaten aan met vaste onderhoud- en servicecontracten van minimaal 1 jaar.

Heb je honderden transacties per dag dan kan je waarschijnlijk beter een duurder en robuuster type pinapparaat kiezen van de banken en CCV. Deze mobiele pinapparaten zijn speciaal gebouwd voor veelvuldig gebruik en veel transacties. Deze pinapparaten zijn duur en kosten minimaal € 650.

Doe je enkele tientallen transacties per dag dan kan je makkelijk voldoen met de veel goedkopere mobiele pinautomaten van PinMobile, iZettle en SUMUP. Hier betaal je maar een paar tientjes voor je mobiele pinapparaat.

mobiel pinnen vergelijken

Vergelijk nu zelf

Overzicht mobiel pinnen van PinMobile, iZettle, SUMUP en CCV mini:

mobiel pinnenZettle by PaypalSUMUPCCV Mini
Aantal transacties per maand25252525
Gemidelde pinbedrag€ 50€ 50€ 50€ 50
Omzet per maand€ 1.250€ 1.250€ 1.250€ 1.250
Transactie kosten per maand€ 3,50€ 24,38€ 23,75€ 3,75
Kosten pinreader bij 2 jarige afschrijving€ 1,21
(tijdelijke aanbieding voor € 29)
€ 0,79
(tijdelijk aanbieding € 19)
€ 1,63
(normale prijs € 39)
€ 2,04 (lease)
Maandabonnement€ 10,95
(maandelijkse opzegbaar)
geengeen€ 9,95
(1- jaar contract)
Totale kosten per maand€ 15,66€ 25,17€ 25,38€ 15,74
DekkingEuropaNederlandNederlandNederland
LevertermijnBinnen 10 werkdagenBinnen 10 werkdagenBinnen 10 werkdagen4-6 weken

 Je extra voordelen ten opzicht van iZettle en Sumup:

  • Altijd lage kosten met een vast bedrag van € 0,14 per pintransactie of € 0,25 per pintransactie met Nederlandse bankpassen (Maestro en VPay)
  • Tijdelijk extra korting: slechts € 29 (normaal € 99) voor de pinreader (12 maanden garantie)
  • Overal binnen de EU landen te gebruiken met uitzondering van Engeland
  • Accepteer eenvoudig Apple Pay en andere mobiele betaaloplossingen zonder extra kosten

Vraag hier PinMobile met Pinapparaat Xengo aan

PinMobile: Pinnen met Xengo pinapparaat en Pinnen zonder pinapparaat:

 

pinnen zonder pinapparaatPinMobile met K300 Mini pinapparaatPinMobile zonder pinapparaat
Kosten aanschaf pinapparaat€ 149Geen
Maandelijkse abonnementskosten€ 14,95€ 7,99
Software systeemAndroid en Apple (IOS)alleen Android (vanaf versie 8,1 en met NFC)
Kosten per transactie Nederlandse bankpas (Maestro en VPay)€ 0,10€ 0,25
Kosten per transactie met buitenlandse bankpas1,95%€ 0,25 + 1,85%
Kosten per transactie bij Mastercard en Visa1,95%€ 0,25 + 1,85%
Maandelijkse kosten bij 25 pintransacties met Nederlandse bankpassen. (kosten pinreader afgeschreven over 24 maanden)€ 23,65€ 14,24
Maandelijkse kosten bij 50 pintransacties met Nederlandse bankpassen€ 26,15€ 20,49
Maandelijkse kosten bij 100 pintransacties met Nederlandse bankpassen€ 31,15€ 32,99
Maandelijkse kosten bij 250 pintransacties met Nederlandse bankpassen€ 46,15
€ 70,49

 

Vraag hier PinMobile met Pinapparaat Xengo aan

 

Laat je klanten voortaan eenvoudig mobiel pinnen met de gebruiksvriendelijke mobiele app van PinMobile en de Xengo pinreader die ook geschikt is voor contactloze betalingen en bijvoorbeeld Apple Pay.

Je kan goed overzicht houden van je omzet, transacties en kosten via je eigen online overzicht. Je ontvang je geld dagelijks op werkdagen met een vertraging van 2-3 werkdagen.

De aanvraag duurt ongeveer 7 werkdagen na ontvangst van de bijlagen en de getekende overeenkomst.

PinMobile werkt samen met Worldline voor je transactieverwerking en dat is een grote beursgenoteerde betaalverwerker. Deze goedkope pinoplossing is gecertificeerd door Mastercard en Visa en voldoet daarmee aan de hoogste veiligheid standaard.

PinMobile biedt sinds 2014 goedkoop mobiel pinnen aan en heeft al enkele duizenden tevreden klanten. Klanten variëren van beautysalons, kappers, gezondheidspraktijken tot tuinbedrijven en glazenwassers. Met PinMobile kan je goedkoop mobiel pinnen en heb je minder gedoe met facturen en contant geld. Je ontvangt snel je geld en houd eenvoudig overzicht van je omzet met je eigen online inzage in je transacties.

Met PinMobile heb je altijd een goedkopere mobiele pinoplossing dan met de traditionele pinoplossingen van de banken en partijen als CCV. Deze mobiele pinoplossingen kosten minimaal € 45 per maand en zijn verbonden aan 2- jarige contracten en een rekening bij de betreffende bank. Creditcard acceptatie van Mastercard en Visa zijn geen standaard onderdeel en vaak kan je ook niet buiten Nederland laten pinnen.

Onderzoek laat zien dat steeds minder mensen met contant geld willen betalen en voorkeur hebben voor goedkoop mobiel pinnen. Mis dus nooit meer en transactie en schrijf je nu in.

Vraag hier PinMobile met Pinapparaat Xengo aan