Pinautomaat zonder abonnement

Pinautomaat zonder abonnement

Pinautomaat zonder abonnement. In deze blog over een pinautomaat zonder abonnement en vergelijken we de kosten hiervan met een pinautomaat van PinMobile. Zo kun je eenvoudig vergelijken hoeveel de voordelige pinoplossing van PinMobile kost voor jouw onderneming.

Veel ondernemers zijn op zoek naar een pinautomaat zonder abonnement omdat ze niet vast willen zitten aan hoge maandelijkse kosten. Grote partijen zoals CCV rekenen namelijk honderden euro’s voor de aanschaf van een pinautomaat en tientallen euro’s per maand aan abonnements- en servicekosten.

Een hoop bedrijven zitten hier natuurlijk niet op te wachten en kiezen daarom voor een pinautomaat zonder abonnement zoals een iZettle. Dit is een goedkope pinautomaat zonder abonnement waarbij je alleen betaald per transactie. Dit lijkt voordelig, maar partijen zoals iZettle rekenen maar liefst 1,95% transactietoeslag. Voor een pinbetaling van 100 euro ben je dus 1,95 euro aan transactiekosten kwijt.

Goedkoop is duurkoop bij een pinautomaat zonder abonnement

Die pinautomaat zonder abonnement is dus helemaal niet zo goedkoop als het lijkt. Bij een pinomzet van 2000 euro per maand betaal je al € 39,- per maand aan iZettle. Je zit dan weliswaar niet vast aan een langdurig abonnement zoals bij CCV maar echt goedkoop is het niet. Een betere oplossing om goedkoop pinbetalingen te accepteren is PinMobile.

Een pinpaslezer kost bij PinMobile slechts € 29,- excl. BTW en daarnaast betaal je een vast bedrag van slechts € 0,14 per pinpastransactie (Nederlandse Maestro of V Pay passen). Bij 50 transacties van 40 euro (2000 euro aan pinomzet) ben je dus slechts € 5,60 per maand kwijt aan transactiekosten.

Maandelijks opzegbaar abonnement

Een pinautomaat zonder abonnement is bij PinMobile niet mogelijk maar over de abonnementskosten is slim nagedacht. Zo bedragen de service- en abonnementskosten in totaal slechts € 9,95 per maand en is het abonnement maandelijks opzegbaar. Je zit dus nergens langdurig aan vast en kunt het abonnement tijdens een periode van weinig omzet zonder problemen opzeggen.

Daar staat tegenover dat je wel doorlopend kunt rekenen op service en ondersteuning vanuit PinMobile. Bovendien zijn de totale kosten onder de streep in veel gevallen aanzienlijk goedkoper dan bij een pinautomaat zonder abonnement zoals iZettle. Hieronder een aantal rekenvoorbeelden om dat te onderstrepen;

Rekenvoorbeelden iZettle vs. PinMobile

Kosten p/m bij een pinomzet 1000 euro (20 transacties van 50 euro)

iZettle € 19,50 (1,95% van 1000 euro)

PinMobile € 12,75 (20 x € 0,14 + € 9,95)

Jaarlijkse besparing met PinMobile € 81,-

Kosten p/m bij een pinomzet 2500 euro (100 transacties van 25 euro)

iZettle € 48,75 (1,95% van 2500 euro)

PinMobile € 23,95 (100 x € 0,14 + € 9,95)

Jaarlijkse besparing met PinMobile € 297,60

Kosten p/m bij een pinomzet van 4000 euro (125 transacties van 32 euro)

iZettle € 78,- (1,95% van 4000 euro)

PinMobile € 27,45 (125 x € 0,14 + € 9,95)

Jaarlijkse besparing met PinMobile € 606,60

Pinautomaat met abonnement is goedkoper

Zoals je kunt zien aan de verschillende rekenvoorbeelden is een pinautomaat met een maandelijks opzegbaar abonnement van PinMobile duidelijk goedkoper dan een pinautomaat zonder abonnement. De besparing loopt op jaarbasis snel op tot meer dan honderd of zelfs honderden euro’s.

Daarnaast kent PinMobile diverse andere voordelen boven grote bedrijven zoals iZettle of CCV. Het belangrijkste voordeel is misschien wel dat PinMobile een kleinschalige Nederlandse onderneming is en geen groot bedrijf. Bij PinMobile ben je dus echt een klant met een naam en geen nummertje dat wordt rondgeleid via diverse afdelingen. Dit zorgt ervoor dat mogelijke problemen snel en persoonlijk worden opgelost.

Andere voordelen van PinMobile

 

pinautomaat zonder abonnementJe hebt al een pinlezer vanaf € 29,- excl. BTW met een transactietarief van € 0,14 per pinpastransactie. De enige bijkomende kosten zijn het maandelijks opzegbare abonnement van € 9,95. Hiermee is PinMobile voor veel kleinere ondernemers de goedkoopste aanbieder op de markt.

 

pinautomaat kopenDe moderne Xengo pinlezer heeft uiteraard ondersteuning voor Apple Pay, Google Pay en Samsung Pay. Ook contactloos betalen of met een creditcard afrekenen zijn uiteraard ondersteund. Hierdoor hoef je nooit meer nee te verkopen aan je klanten.

 

Pinautomaat zonder abonnementEen Pinautomaat aanvragen gaat bij PinMobile erg eenvoudig via dit aanvraagformulier. Na het uploaden van de vereiste gegevens en documenten beschik je vaak binnen enkele werkdagen al over een werkende betaaloplossing. Betalingen afrekenen gaat eenvoudig via een app op je Android of iOS smartphone en uiteraard kun je ten alle tijden je transactiegeschiedenis inzien via je online account.

pinautomaat zonder abonnementDaarnaast profiteer je met een pinautomaat van PinMobile natuurlijk ook van de algemene voordelen van pinnen. Zo hoef je minder vaak nee te verkopen tegen klanten en heb je minder gedoe met het opvolgen van facturen. Daarnaast is minder contant geld in het bedrijf goedkoper en veiliger.

 

Pinautomaat zonder abonnement, wel of niet doen?

We hopen dat je dankzij deze blog een beter beeld hebt van de voor- en nadelen van een pinautomaat zonder abonnement. In eerste instantie lijkt dit wellicht goedkoper maar de transactiekosten zijn een veel belangrijker onderdeel van de kosten van een pinautomaat.

PinMobile is het ideale compromis tussen lage transactiekosten enerzijds maar wel een klein abonnement om de belangrijkste service- en beheerkosten af te dekken. Immers ook de service en infrastructuur van PinMobile zijn niet gratis en moeten ergens van betaald worden. Bij PinMobile zijn dit eerlijk en helder de abonnementskosten en verstoppen we dit niet in de prijs van de transactiekosten zoals sommige andere aanbieders.

Kies voor eerlijk, transparant en betaalbaar

Kies voor PinMobile als je een eerlijke, transparante en betaalbare pinpoplossing zoekt voor je bedrijf. Je hebt al een pinautomaat vanaf € 29,- excl. BTW en als het niet bevalt kan je altijd na de eerste maandtermijn van € 9,95 weer opzeggen, wij verwachten niet dat dat nodig is.

Enthousiast geworden over de mogelijkheden van PinMobile? Vul dan het aanvraagformulier online in. Heb je nog vragen of opmerkingen over deze blog of over PinMobile? Neem dan gerust contact op via info@pinmobile.nl en we sturen binnen een werkdag

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet