PinMobile biedt 2 mobiele pinoplossingen aan:

Pinnen met pinrapparaat en pinnen zonder pinapparaat. Beide oplossingen zijn gecertificeerd door de grootste betaalbedrijven in de wereld Mastercard en Visa. Daarmee zijn beide oplossingen net zo veilig als de bekendere pinoplossingen die je in winkels en restaurant ziet.

pinnen zonder pinapparaat

Onze pinoplossing ‘Pinnen zonder pinapparaat’ is de nieuwste innovatie op het gebied van mobiel betalen en is heel goed geschikt voor kleine ondernemers. Alles gebeurt via de betaalapp op de Android telefoon waardoor het pinapparaat niet meer nodig is. Klanten houden hun pinpas of telefoon voor de contactloze betaling tegen de achterkant van je telefoon zoals je nu gewend bent bij een pinapparaat en maakt contact.

Vervolgens wordt de betaling opgestart en verwerkt via de app. Bij bedragen boven de € 50 verschijnt er een speciaal beveiligde ‘pinpad’ op de telefoon waar je klant de pincode kan ingeven voor goedkeuring. In de app kan je de meeste recente transacties terug zien en analyses van je verkopen bekijken. Voor een uitgebreider overzicht krijg je een eigen online account.

Dit is voor nu alleen mogelijk met Android toestellen met versie 8.1 en hoger en het toestel heeft een NFC antenne nodig om contact te maken met de pinpas of telefoon.

pinnen zonder pinapparaat

Bij bedragen onder de € 50 is het niet meer nodig om een pincode in te geven. Je klant moet alleen zijn of haar bankpas, creditcard of telefoon boven het display van de pinreader of onder je telefoon bij ‘Pinnen zonder pinapparaat’ te houden en de betaling is gedaan.

Betalen met de PinMobile betaaloplossing is absoluut veilig en voldoet aan de hoogste standaarden die de industrie stelt aan deze dienstverlening. De oplossing is gecertificeerd door Mastercard en Visa. Dit zijn de grootste en belangrijkste betaalbedrijven in de wereld.

De betalingen vinden plaats volgens de EMV standaard met een pincode en een chip op de betaalkaart. Dit is een Europese standaard voor debitcard en creditcard transacties.

Over Mastercard:
Mastercard is een wereldwijd betalings- en technologiebedrijf. Mastercard beheert ’s werelds snelste betaalverwerkingsnetwerk, waarmee consumenten, financiele instanties, winkeliers, overheden en bedrijven zijn verbonden in meer dan 210 landen en gebieden.
Mastercard’s visie is een ‘world beyond cash’ waarbij de producten en oplossingen van Mastercard de dagelijkse commerciële activiteiten -zoals winkelen, reizen, het runnen van een bedrijf en het beheren van financiën- gemakkelijker, veiliger en efficiënter maken voor iedereen.

Over Visa:
Visa is een betalings- en technologiebedrijf. Visa Europa voorziet in het merk, de betalingssystemen, service en regelgeving om elektronische betalingen mogelijk te maken tussen miljoenen Europese consumenten, bedrijven, winkeliers en overheidsinstellingen.

Over Worldline:
Bij Worldline werken ze aan het verbinden en beveiligen van transacties. Elke dag verwerken de systemen van Worldline miljoenen beveiligde transacties. De technologische expertise beslaat de gehele payment value chain. Met die kennis creëren en beheert Worldline digitale platformen voor het verwerken van transacties tussen bedrijven, hun partners en hun klanten. Wordline verwerkt de pin en creditcard transacties voor de klanten van Pinmobile.

pinnen zonder pinapparaat