Ook in de Corona crises is het veilig om met PinMobile je klanten te laten betalen omdat klanten niet of nauwelijks contact hebben met de pinreader. Door de nieuwe limiet van € 50 voor het ingeven van je pincode kunnen veel meer bedragen geheel contactloos worden afgerekend. De Nederlandse banken hebben de nieuwe limiet vanaf 24 maart 2020 ingesteld. Bij bedragen onder de € 50 is het dus niet meer nodig om een pincode in te geven. Je klant moet alleen zijn of haar bankpas, creditcard of telefoon aan de achterkant van de pinreader houden bij het contactloos symbool en de betaling is gedaan. Je hoort dan een piepje.

Betalen met de PinMobile betaaloplossing is absoluut veilig en voldoet aan de hoogste standaarden die de industrie stelt aan deze dienstverlening. De oplossing is gecertificeerd door Mastercard en Visa. Dit zijn de grootste en belangrijkste betaalbedrijven in de wereld.

De betalingen vinden plaats volgens de EMV standaard met een pincode en een chip op de betaalkaart. Dit is een Europese standaard voor debitcard en creditcard transacties.

Over Mastercard:
Mastercard is een wereldwijd betalings- en technologiebedrijf. Mastercard beheert ’s werelds snelste betaalverwerkingsnetwerk, waarmee consumenten, financiele instanties, winkeliers, overheden en bedrijven zijn verbonden in meer dan 210 landen en gebieden.
Mastercard’s visie is een ‘world beyond cash’ waarbij de producten en oplossingen van Mastercard de dagelijkse commerciële activiteiten -zoals winkelen, reizen, het runnen van een bedrijf en het beheren van financiën- gemakkelijker, veiliger en efficiënter maken voor iedereen.

Over Visa:
Visa is een betalings- en technologiebedrijf. Visa Europa voorziet in het merk, de betalingssystemen, service en regelgeving om elektronische betalingen mogelijk te maken tussen miljoenen Europese consumenten, bedrijven, winkeliers en overheidsinstellingen.

Over Worldline:
Bij Worldline werken ze aan het verbinden en beveiligen van transacties. Elke dag verwerken de systemen van Worldline miljoenen beveiligde transacties. De technologische expertise beslaat de gehele payment value chain. Met die kennis creëren en beheert Worldline digitale platformen voor het verwerken van transacties tussen bedrijven, hun partners en hun klanten. Wordline verwerkt de pin en creditcard transacties voor de klanten van Pinmobile.

Visa-MasterCard-worldline