Betalen met de Pinmobile betaaloplossing is absoluut veilig en voldoet aan de hoogste standaarden die de industrie stelt aan deze dienstverlening. De oplossing is gecertificeerd door Mastercard en Visa. Dit zijn de grootste en belangrijkste betaalbedrijven in de wereld.

De betalingen vinden plaats volgens de EMV standaard met een pincode en een chip op de betaalkaart. Dit is een Europese standaard voor debitcard en creditcard transacties.

Over Mastercard:
Mastercard is een wereldwijd betalings- en technologiebedrijf. Mastercard beheert ’s werelds snelste betaalverwerkingsnetwerk, waarmee consumenten, financiele instanties, winkeliers, overheden en bedrijven zijn verbonden in meer dan 210 landen en gebieden.
Mastercard’s visie is een ‘world beyond cash’ waarbij de producten en oplossingen van Mastercard de dagelijkse commerciële activiteiten -zoals winkelen, reizen, het runnen van een bedrijf en het beheren van financiën- gemakkelijker, veiliger en efficiënter maken voor iedereen.

Over Visa:
Visa is een betalings- en technologiebedrijf. Visa Europa voorziet in het merk, de betalingssystemen, service en regelgeving om elektronische betalingen mogelijk te maken tussen miljoenen Europese consumenten, bedrijven, winkeliers en overheidsinstellingen.

Over Worldline:
Bij Worldline werken ze aan het verbinden en beveiligen van transacties. Elke dag verwerken de systemen van Worldline miljoenen beveiligde transacties. De technologische expertise beslaat de gehele payment value chain. Met die kennis creëren en beheert Worldline digitale platformen voor het verwerken van transacties tussen bedrijven, hun partners en hun klanten. Wordline verwerkt de pin en creditcard transacties voor de klanten van Pinmobile.

Visa-MasterCard-worldline