Mobiel pinnen vergelijken

Aanbieding: € 70 korting op PinMobile pinreader en slechts € 29!

mobiel pinnen vergelijken

PinMobile is vrijwel altijd goedkoopste pinoplossing. Je kan hieronder zelf goedkoop mobiel pinnen vergelijken met iZettle en SUMUP.

 PinMobileiZettleSUMUP
Aantal transacties per maand252525
Gemidelde pinbedrag€ 50€ 50€ 50
Omzet per maand€ 1.250€ 1.250€ 1.250
Transactie kosten per maand€ 7,50€ 24,38€ 34,38
Kosten pinreader bij 2 jarige afschrijving€ 1,21
(tijdelijke aanbieding voor € 29)
€ 0,79
(tijdelijk aanbieding € 19)
€ 3,29
(vaste prijs van € 79)
Maandabonnement€ 9,95geengeen
Totale kosten per maand€ 18,66€ 25,17€ 37,67

 Je extra voordelen ten opzicht van iZettle en Sumup:

  • Altijd lage kosten met een vast bedrag van € 0,30 per pintransactie (Maestro en VPay)
  • Tijdelijk extra korting: slechts € 29 (normaal € 99) voor de pinreader (12 maanden garantie)
  • Overal binnen de EU landen te gebruiken met uitzondering van Engeland

Vraag PinMobile aan

Laat je klanten voortaan eenvoudig mobiel pinnen met de gebruiksvriendelijke mobiele app van PinMobile en de Xengo pinreader die ook geschikt is voor contactloze betalingen.

Je kan goed overzicht houden van je omzet, transacties en kosten via je eigen online overzicht. Je ontvang je geld dagelijks op werkdagen met een vertraging van 2-3 werkdagen.

De aanvraag duurt ongeveer 7 werkdagen na ontvangt van de bijlagen en getekende overeenkomst.

PinMobile werkt samen met Worldline voor je transactieverwerking en dat is een grote beursgenoteerde betaalverwerker. Deze goedkope pinoplossing is gecertificeerd door Mastercard en Visa en voldoet daarmee aan de hoogste veiligheid standaard.

PinMobile biedt sinds 2014 goedkoop mobiel pinnen aan en heeft al enkele duizenden tevreden klanten. Klanten variëren van beautysalons, kappers, gezondheidspraktijken tot tuinbedrijven en glazenwassers. Met PinMobile kan je goedkoop mobiel pinnen en heb je minder gedoe met facturen. Je ontvangt snel je geld en houd eenvoudig overzicht van je omzet met je online inzage in je transacties.

Met PinMobile heb je altijd een goedkope mobiele pinoplossing dan met de traditionele pinoplossingen van de banken en partijen als CCV. Deze mobiele pinoplossingen kosten minimaal € 45 per maand en zijn verbonden aan 2- jarige contracten en een rekening bij de betreffende bank. Creditcard acceptatie van Mastercard en Visa zijn geen standard onderdeel en vaak kan je ook niet buiten Nederland laten pinnen.

Onderzoek laat zien dat steeds minder mensen met contant geld willen betalen en voorkeur hebben voor goedkoop mobiel pinnen. Mis dus nooit meer en transactie en schrijf je nu in.

Vraag PinMobile aan